2012 Cool-Mobil Kft.® - Minden jog fenntartva! | Címünk : 1203 Budapest, Határ út 39.  | Cégünkről  | Elérhetőségünk | Felhasználói fiók kezelése

COOL-MOBIL KFT.®

A márkafüggetlen autószervíz Elérhetőségünk : +36 20 222 4488
Nyitvatartás : H-P 8-17 óráig

Ultrahangos klímatisztítás

Klímatisztítás ultrahanggal

Az eljárás a gépkocsi klímaberendezése mellet a teljes utasteret fertőtleníti. Megakadályozza a mikro organizmusok fejlődését, semlegesíti a szagokat, megelőzi az allergiás reakciókat. A módszer lényege, hogy a gép ultrahangos frekvencia által a speciális tisztítófolyadékot 5 mikron alá porlasztja. Ilyen apró cseppek már képesek az elpárologtatót hatékonyan gombátlanítani, fertőtleníteni, vírusmentesíteni. A munkafolyamat az utastéri szűrő kiépítésével kezdődik, majd a folyadékkal feltöltött gép utastérben való elhelyezésével folytatódik, majd 20 perces cirkuláltatás, végül szellőzetés és pollenszűrő visszaépítés következik.

Ára 15 000 Ft

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetesírásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!