2012 Cool-Mobil Kft.® - Minden jog fenntartva! | Címünk : 1203 Budapest, Határ út 39.  | Cégünkről  | Elérhetőségünk | Felhasználói fiók kezelése

COOL-MOBIL KFT.®

A márkafüggetlen autószervíz Elérhetőségünk : +36 20 222 4488
Nyitvatartás : H-P 8-17 óráig

Gombátlanítás ózonnal

Gombátlanítás ózonnal

Az ózon három oxigénatomból álló instabil molekula. Ha oxidálható anyagokkal érintkezik, a bomlás már alacsony hőmérsékleten is hirtelen megy végbe. A legerősebb oxidáló, fertőtlenítő anyagok között tartják nyilván. A mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer erősebb a fertőtlenítő hatása, minta klóré. Bármilyen oxidálható anyaggal való találkozása esetén, mint pl. gomba, penész, vírus, baktérium, vagy szagot okozó elem, reakcióba lép vele és nyomban megsemmisíti. Az oxidációs folyamat olyannyira gyors lefolyású, hogy a mikroorganizmusok nem képesek immunitást felépíteni.

Az eljárás 20 percet vesz igénybe, kezelés után a gépkocsiban friss "vihar utáni" illat marad.

Ára 18 000 Ft

Gombátlanítás ózonnal

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetesírásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!